|
|
|
... háromnegyed óráig takarékon főzzük, közben sval ízesítjük.
A hagymt, a gombt, a paradicsomot és a paprikkat felszeleteljük. Először a hagymt üvegesre pároljuk, majd hozzá adagoljuk a gombt, paprikt, paradicsomot, kis szünetekkel és ebben a sorrendben. A tejfölt összedolgozzuk a liszttel és egy kis vízzel, majd a gombhoz adjuk, pirospaprikval ízesítjük.
Átszűrjük a hallev... |
2011-06-03 08:58:10 |
|
|
|
|
|
|
...150 g birkahús
150 g zsíros disznóhús
150 g nyúlhús
150 g kacsacomb
6 zöldpaprika
0,5 liter paradicsomlé
só
Felkockázzuk a húsokat, beletesszük a cikkekre vágott paprikt, szzuk, és ráöntünk annyi vizet, amennyi ellepi. Addig főzzük, míg a víz el nem főtt. Ráöntjük a paradicsomlevet, és addig főzzük, míg zsírjáig le nem pirul.
... |
|
2011-03-15 10:27:30 |
|
|
|
|